Over ons

Over Qventi

Qventi (‘Q-ven-ti’) is de naam van ons bedrijf, waar we met onderscheidende klimaat gerelateerde producten, comfort aan het leven van onze installatiepartners en eindgebruikers willen toevoegen. De naam ‘Qventi’ is slechts de bedrijfsnaam en merknaam, maar de producten en nog belangrijker, de mensen maken ons bedrijf en ons merk. Qventi kenmerkt zich dan ook als een echt mensenmerk en we vertellen jullie graag over de gepassioneerde ondernemers achter onze jonge, frisse , Nederlandse onderneming.

Internationaal Team

Qventi kent zijn oorsprong in 2020 en wordt geleidt door enthousiaste, ambitieuze ondernemers, die vele jaren samen hebben gewerkt.

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen internationale inkoop- en productontwikkeling gecombineerd met 15 jaar internationale verkoopervaring en een gezonde ondernemersgeest, is er een prettige mix van specialismen en ervaring aanwezig om Qventi op te starten en uit te bouwen tot een toonaangevend merk binnen de klimaatbranche.

Qventi is gevestigd in Breda en heeft naast nationale collega’s, ook zeer ervaren collega’s in het Verre Oosten.

Assortimentsvisie

Met de Qventi producten bieden we oplossingen in de vorm van slimme, functionele producten, die zich kenmerken door hoge basisspecificaties en zich als competitief verhouden tot de markt.

Onze nieuwe ideeën in combinatie met een andere denkwijze, resulteren in enkele fraaie series en producten, die zich onderscheiden op het gebied van design, functionaliteit, duurzaamheid en installatiegemak.

Samenwerking

We halen veel voldoening uit samenwerkingen op allerlei soorten niveaus, waarin zowel onze partners als Qventi beiden kunnen genieten van het bereikte resultaat.

Er is binnen Qventi sprake van een ondernemend, flexibel karakter, waardoor we snel in kunnen spelen op de behoeften van de markt, middels eigen ontwikkelde producten voor Qventi of eigen producties voor onze partners.

Trots

We zijn trots op hetgeen er tot op heden samen met eenieder, die Qventi een warm toedraagt is gerealiseerd. We blijven continue op zoek naar hoe we onze installatiepartners, klanten en de eindgebruikers nog beter kunnen helpen, om samen het verschil te maken in de markt en met trots te werken aan een schitterend eindresultaat.

Mocht je interesse zijn gewekt en wil je graag meer weten over Qventi, dan vertellen we je hier graag meer over.

Persoonlijke kennismaking

De kop koffie voor een verkennend gesprek staat dan ook altijd bij ons klaar, maar mocht de koffie bij jullie beter smaken, dan komen we ook graag eens op jullie locatie kennismaken.

Met gepaste trots namens team Qventi,

Pieter & Tim